Søvnboka

Boken «Barnemeditasjonene I Hjertet Mitt» hjelper tusenvis av barn med å sovne hver kveld.  Boken er nå tilgjengelig på 4 språk, og den påvirker leggerutinene over hele verden.  Endelig kan vi nå også tilby boken til norske barn.

Bestill nå som pdfBestill nå som hardcover

I Hjertet Mitt

Barna våre blir bombardert med informasjon, meninger og meldinger mer enn noen gang. Det skaper uro og usikkerhet hos mange barn, noe som igjen kan føre til stress, depresjon, angst og tristhet. 

Mange barn og unge i dag har disse utfordringene og plagene.  Søvn, eller rettere sagt mangel på søvn, er et av de mest åpenbare tegnene på ubalanse hos barn.  Generelt sover barn en time mindre i dag enn hva de gjorde for 25 år siden.  Med denne boken kan du hjelpe barnet ditt med å finne den roen det trenger ved sengetid for å sovne.  Bokens hovedfokus er kjærlighet.

Boken hjelper deg også å lære barnet ditt viktigheten av selvtillit og egenkjærlighet, noe som vil gjøre det mulig for barnet å komme inn i en beroligende, reparativ søvn, med hjertet sitt fullt av kjærlighet.

“Hva om alle barn lærte å si god natt til hjertet sitt og fylle hjertet sitt med kjærlighet hver natt?  Hva ville skjedd? Hvordan ville det forandre verden? La oss styrke neste generasjon og lære dem å lytte til de vakre hjertene sine og gjøre endringer som skaper mer ro.”

Fire meditasjoner i en bok

Boken gir deg fire meditasjoner.

I den første meditasjonen lærer barnet å fylle hjertet sitt med kjærlighet og kjenne på kjærligheten til seg selv.  Jeg kan ikke få understreket nok viktigheten av, og kraften i, egenkjærlighet og egenomsorg.

I den andre meditasjonen lærer barnet ditt om kjærligheten og forbindelsen mellom dere og kjærligheten dere har til hverandre, som foreldre, barn og familie.

Den høyt elskede «Lille kjærlighetsskyen» presenteres i den tredje meditasjonen.  Her lærer du barnet ditt at hver gang vi tenker på noen som vi savner, så sender vi kjærlighet til den lille skyen deres.

I den fjerde meditasjonen lærer barnet ditt å dele kjærligheten sin til universet og dele den med de som er mindre heldige.

Hjertefølt

Denne boken selges i mer enn 20 land.  Etter hvert som flere og flere foreldre er desperate etter å hjelpe barna sine med å sove, finner de denne boken.  Hver natt sovner tusenvis av barn på kjærlighetsfjellet mens de fyller hjertene sine med kjærlighet.  For noen familier har denne boken vært en avgjørende endring.

Råd fra forfatteren

 

1. Velg et tidspunkt hvor du har det bra, og har energi til å hjelpe barnet ditt med å takle en ny metode for å sovne.

2. Hold deg rolig og kjærlig i energien din selv om barnet ditt har vanskeligheter med den nye metoden. Energien din, humøret og måten du kommuniserer med barnet ditt på, har stor påvirkning på hvor raskt han/hun roer seg.

3. Slå av skjermene to timer før sengetid.

4. Legg deg ved siden av barnet ditt og vis ham/henne at du har tid til å lese boka på en rolig og hyggelig måte. Hvis du sovner selv, så har du kanskje behov for det.

5. Snakk med barnet ditt om opplevelsen med meditasjonen. Lytt til hva barnet ditt sier – det er mye å lære av det.

6. Oppmuntre barnet ditt til å tegne bilder eller følelser han/hun ser eller opplever under meditasjonen.

 

Reisen du skal i gang med sammen med barnet ditt er fantastisk.  Jeg er så spent på dine vegne. Nyt turen til hjertet sammen med barnet ditt.  Min erfaring er at mange barn har det mye enklere med å meditere til hjertet sitt enn voksne.  På mange måter kan barn hjelpe foreldrene sine med å finne mer kjærlighet til seg selv også.  Jeg oppfordrer alltid foreldrene til å ta hensyn til barnet sitt i meditasjon og lære av dem.  Lytt til deres visdom.

Gitte Winter Graugaard

Forfatteren

Jeg kan ikke vente med å få denne boken til Norge!

Endelig kan norske foreldre, barn og pedagoger få glede av Gitte sin bok!  Som spesialpedagog og mor til 3 gutter vet jeg at denne boken er viktig og helt spesiell.

Boken er nydelig høytlesningsbok på sengekanten, eller i en hvilestund i barnehagen.  Den er et flott utgangspunkt for samtaler rundt kjærlighet til seg selv, egenverd, kjærlighet til hverandre i familien, venner og til verden. 

Den gir rom for samtaler rundt det å savne hverandre.  Det at barna får et verktøy for å håndtere savn ved hjelp av en kjærlighetssky, er så genialt.  Barna kan bruke skyen når det er  i barnehagen, på skolen, når en forelder er på reise, hvis barnet har foreldre som er skilt, eller ved andre små og store savn i hverdagen.

Jeg møter mange barn og unge som strever med savn, og med å falle til ro om kvelden. 

Det mest geniale med boken synes jeg er at den også gir den voksne et verktøy – både for samtaler med barna, men også som de selv kan ta i bruk til meditasjon.  Jeg anbefaler at de voksne leser boken både en og to ganger på egenhånd før de leser høyt for barnet, for å bli kjent med boken og dens innhold.

Boken er perfekt for små og store barn – og jeg gleder meg sånn til å kunne introdusere den til dem!

Ellen Bucher-Johannessen

spesialpedagog og mor til 3 gutter, Helt Enkelt Ellen

Mitt første møte med Gitte Winter Graugaard sitt forfatterskap var på en workshop i Nantwich i England høsten 2017. Det ble et hjertevarmt møte med en forfatter som brenner for bevisst foreldreskap og balanse i hverdagen til travle barnefamilier.

Selv kjente jeg sterkt at denne boka må norske barn og foreldre også få tilgang til! Tenk om norske barn også kan få oppleve en slik kjærlighetstund med foreldrene sine ved leggetid! En kjærlighetstund der de lærer å fylle hjertene sine med kjærlighet, der de lærer å dele kjærlighet med andre, og der de lærer å hente kjærlighet i en kjærlighetssky som stadig blir fylt opp. Etter en dag full av opplevelser, aktiviteter, påvirkning og stimuli fra så mange hold, vil dette roe barnet ned, hjelpe det å «gi slipp», og hjelpe det til en bedre og roligere søvn. Det vil lære barnet å elske seg selv og andre, gi det større selvtillit og få større egenverd. Det vil også lære barnet til bedre å sette ord på følelsene sine, og sammen med foreldrene vil det kunne utvikle sitt eget kjærlighetsspråk.

Fredsarbeid starter inni hver enkelt av oss. La oss hjelpe barna våre til å finne fred inni seg selv, og til å fylle hjertene sine med kjærlighet.Vi vil da oppleve rolige og harmoniske barn med god selvtillit og høyt selvverd. Dette vil igjen påvirke menneskene de har rundt seg slik at de høyner sine viberasjoner, –  dette viser nyere forskning.

Tenk hva det vil gjøre med de oppvoksende generasjonene! Og nå er den endelig her,- tilgjengelig for norske foreldre og barn!

Gerd Stautland

Lærer, mor og bestemor, Fri Energiflyt

Fantastisk! Jeg anbefaler varmt Gittes bøker om meditasjon for barn -nå på norsk❤️! Det er nettopp dette vi trenger fra vi er barn; beholde den kontakten vi helt naturlig har med hjertet vårt. Men som blir borte gjennom oppvekst fordi vår verden og våre foreldre ikke har hatt fokus på at det er så avgjørende viktig. Dette er et prevensjons-middel mot depresjoner i ungdoms- og voksenår, og en bro inn til god kontakt med følelseslivet. For alltid verdifullt! ❤️

Trude Dybendahl

Coach for work-life balance and high performance and World Champion cross country skier, Trude Dybendahl AS

My dear Norwegian friends ❤️ This is amaaaazing news – if you love heart connecting and enchanting moments with your child  I love these books, and so do our kids… And now they’re in Norwegian!!! Thank you dearest Gitte for your tireless work for more peace and love at the bedside 🙏

Eva Andrea

Author, Eva Andrea

Join the sleep program

I min engelske søvntrening Masterclass: Loving Bedtime hjelper jeg foreldre å innstille seg på den kjærlige hjerteenergien som vil hjelpe barna deres med å finne ro og sovne med et smilende hjerte. I  forelesninger snakker vi om søvn, hvordan energien er rundt leggetid akkurat nå i hjemmet ditt, og hvordan du kan skape en fredelig leggetid. Jeg vil lære deg viktigheten av søvn og vise deg forskjellige måter å bruke boken på. 

Kjøp boken her på norsk og gå til masterklassen min